04:41 Voisko yhtään enempää edes väsyttää..? Kun heräsin tuntu siltä, että kerrankin ku ois saanu nukuttua kunnolla niin oli pakko herätä. Aina käy näin, surullista. No enää vähä aikaa hereillä, niin pääsee taas vähäksi aikaa nukkumaan.. ja sitte kouluun. Tuntuu et pää räjähtää, vois vaikka hakee särkylääkettä. ;o  OOh, nyt mun hiukset on taas mustat ja laitoin tos ku heräsin niin kuidutkin takasi. Oli vähä hankaluuksia kuminauhojan kans. Mut nyt nää hiukset on taas kivat. mmm, tänää on kuvista. Tuolia suunnittelemaan. En vaan tiiä yhtään et minkälaisen teen. ;oo Musta siitä ainaki tulee. n__n MUTTA MUUTA EN SITTE TIIÄKKÄÄ.

OOOOH, ROBERT PATTISON. <3 CAM GIGANDET. <3 nam. ;3 Tulis jo Houkutus leffana. ;o  Minkä helkkarin takia MTV:n gaala juttujen on pakko jatkua varmaan viiden minuutin välein..? ;O aika perseestä.

nukuttaanukuttaanukuttaa, menisinkö nukkumaan..?

ahihihiii, Bill oli pelaamas guitar herota..? jos oiken katoin. Oli söpö, näytti niin keskittyneeltä. >8DD  Gusti ja Georgiki siel. Mutta missä Tom..? >;DD Iski kauhee nälkä. ;o vois hakee jotai syömistä, ku jaksais nousta tästä. ;OO Gustavilla synttärit tänää! Tuli vaa mielee. ;OO seki täyttää jo 20. O_O huui. 

5:25 kestääköhän tää vielä kauan..?

Ja taas jatkuu..

5:43 JA NYT SELVIÄÄ ONKO MEIJN SUPERHIMOÄÄNESTÄMISESTÄ OLLUT APUA..!

OLI SIITÄ!! >8DDD NE VOITTI!! <3 :3

"nytkö ne tulee suomeen?"